16:41
24.03.2021

У Львові туристи намагались провезти через аеропорт наркотичні таблетки (ФОТО)

Упродовж 23-24 березня у міжнародному аеропорту «Львів» працівники Галицької митниці вилучили в українських громадян, які прибули з відпочинку у Єгипті, понад 1,5 тис. таблеток з вмістом наркотичних речовин. Зараз справою займаються правоохоронці.

У середу, 24 березня, у Галицькій митниці повідомили, що препарати були вилучені у 20 громадян України, які прибули 23 та 24 березня до Львова чотирма авіарейсами з Єгипту, пишуть “Львівські новини”.

Зокрема, під час заходів протидії незаконному переміщенню прекурсорів виявлено 1559 таблеток виготовленого в Єгипні препарату від застуди та грипу «1,2,3» з вмістом діючої речовини псевдоефедрин. Таблетки знайшли серед особистих речей у багажі та в ручній поклажі громадян. Псевдоефедрин належить до прекурсорів, обіг яких обмежено і стосовно яких встановлюються заходи контролю.

За цими фактами митники скерували повідомлення у правоохоронні органи. Туристам, у яких вилучили заборонені для переміщення таблетки, загрожує відповідальність за ст. 311 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів) ККУ.

Читачам також цікаво:

 

Коментарі