12:42
07.02.2023

Бійці 80-ки передають вітання на Львівщину (ВІДЕО)

Воїни отримали на фронт їжу домашнього приготування, за що подякували волонтерам

Українські захисники із 4 роти 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ, записали відеовітання для жителів Львівщини, які допомагають армії.

Більше новин читайте в нашому Telegram

Про це повідомляє пресслужба ЛОВА, пишуть Львівські новини.

Бійці отримали на фронт їжу домашнього приготування, за що подякували волонтерам. Таким чином, господині з Львівщини прагнули подарувати воїнам на передовій частинку домашнього затишку та улюблені страви – вареники з різними начинками.

Разом з тим, воїни 80-тки дякують Координаційному центру з питань надання гуманітарної допомоги при Львівській ОВА.

«Воїни 80-ї ОДШБ зараз повертають українські території на одному із найскладніших напрямків. Попри це вони знайшли мить тиші, аби записати «привіт» жителям Львівщини. Дякую господиням зі Свіржа, вашу працю щасливо доправили і передали просто в руки адресатам. Дякую Координаційний центр з питання надання гуманітарної допомоги ЛОВА, який взяв на себе ще одну важливу місію – регулярно тішити домашньою їжею наших хлопців та дівчат у найгарячіших точках. Бо домашня їжа – це символ дому, де люблять, вірять і чекають. Чекаємо всіх вдома. Живих і здорових. З перемогою», – наголосив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Читачам також цікаво:

Коментарі