16:40
12.10.2021

Одні смітять, а інші – прибирають (ФОТО)

Штраф за засмічення території складає 1360 гривень

Жовківське міське виробниче управління житлово-комунального господарства нагадує мешканцям міста, що впродовж останнього місяця, як тільки змінився керівник, за допомогою людської праці та спецтехніки вичистили прилеглу територію біля контейнерів, яка повністю була засмічена.

Територія кладовища, яка була загромаджена купою  вінків, пластику, пакетами та дошками прибаралась працівниками вручну. Усе сміття сортували та вивозили. Обсяг роботи, який виконали,  насправді – колосальний.

Проте люди все одно викидають сміття поза контейнерами, не дойшовши декілька метрів.

“Ми сваримо владу та нарікаємо на комунальників, не дивлячись на самих себе. Та щось добре завжди починається з кожного з нас.Чинним законодавством передбачено відповідальність за викидання сміття в не відведених для цього місцях”, – йдеться у дописі.

Мешканцям нагадують, що за ст. 152 КУпАП норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, штраф за засмічення території складає 1360 гривень.

“За будь-яких умов у боротьбі зі сміттям вирішальну роль відіграє особисте ставлення кожного з нас до цієї проблеми”, – додають у повідомленні.

Для того, аби місто було чистим і красивим, варто просто не смітити.

“Поки кожен не почне із себе, місто і надалі буде грузнути в нескінченних купах сміття”, – зазначають у дописі.

Читачам також цікаво:

Коментарі