11:36
20.01.2021

Індуса-двірника, що до того проживав у Львові, знайшли мертвим у Києві

Чоловік був лише в тоненькій сорочці, джинсах і одному кросівку

У Києві знайшли мертвим 37-річного індуса Автара С., який працював двірником на Борщагівці. Його обледеніле тіло виявили в закинутому автобусі на вулиці Героїв Космосу 15 січня. Чоловік був лише в тоненькій сорочці, джинсах і одному кросівку. Цього дня у столиці було -11 градусів морозу.

Історію життя чоловіка в Україні розповідає ТСН.

Після приїзду до України Автар проживав і працював у Львові. Підзаробивши грошей, він подався до Києва, звідки хотів повернутись додому. Утім, на столичному вокзалі його побили і обікрали. У нього забрали кошти і документи, тож чоловік опинився просто неба у чужій країні. 

 Опинившись на вулиці, чоловік знайшов допомогу небайдужих людей і неофіційно працевлаштувався двірником. Мешкав він у підвалі, який виділив йому ЖЕК. Місцеві кажуть: чоловік був добрим і завжди усім допомагав, через що знайшов прихильність в очах жителів і заздрість та ненависть у деяких своїх колег. 

Декілька днів тому чоловіка госпіталізували до реанімації у Київську міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги з підозрою на аневризму. Утім вже через 3 дні з незрозумілих обставин він опинився на вулиці. А 15 січня замерзле тіло іноземця знайшли на вулиці Героїв Космосу, 1а, у Києві в розваленому автобусі

Згідно з попередніми даними, опублікованими пресслужбою Київської прокуратури, смерть чоловіка настала внаслідок гострого інфаркту міокарда.

 Наразі за фактом смерті чоловіка розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування здійснює слідчий відділ Святошинського управління поліції ГУ НП в м. Києві під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури №8.

Досудове слідство триває.

 

Коментарі