10:40
25.01.2022

Львівщина перевищила показники червоної зони

Останні три дні в оласті фіксують високий приріст захворюваності

У Львівській області перевищені епідемічні показники захворюваності на коронавірус. У регіоні різко зросла кількість госпіталізацій хворих та нових випадків інфікування.

Про це інформує пресслужба МОЗ, пишуть “Львівські новини”.

Останні три дні динаміка рівня госпіталізацій у Львівській області становить 80,8%, 79% та 74,4% при нормі 50%, а коефіцієнт виявлення нових хворих – 21,1%, 22,8% та 22,7% при нормі 20%.

Останні три дні на Львівщині фіксують високий приріст захворюваності – понад 2 тисячі щодня, а 21 січня в регіоні виявили понад 3 тисячі нових хворих, що є рекордним добовим показником для всієї України.

За минулу добу лабораторні центри провели 4 121 ПЛР-тест. Відтак, 2 299 – позитивні, з них у Львові – 1 070.

Загалом в стаціонарах перебувають 358 пацієнтів: 329 з них мають COVID-19, 23 – у реанімації, 22 людей підключено до апаратів ШВЛ.

«Червона» зона передбачає суттєве посилення карантину в регіоні, зокрема закриття шкіл і університетів, ресторанів та кафе, ТРЦ, кінотеатрів, театрів та інших розважальних і культурних закладів, непродовольчих магазинів і ринків, спортзалів і фітнес-центрів, проведення концертів та спортивних змагань за присутності глядачів тощо. Усі заклади зможуть продовжити роботу лиш за умови вакцинації всього колективу та відвідувачів або за наявності негативного результату ПЛР-тесту або тесту на антиген (до 72 годин).

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

Коментарі