19:54
03.02.2021

Львівські митники випустили партію сигарет, але піаряться на дрібних контрабандистах

Працівники Галицької митниці хизуються, що вилучили 200 пачок сигарет, у зв’язку з чим конфіскували автомобіль у громадянина Польщі.

Після того, як польські митники виявили у вантажівці з України понад 22 тисячі пачок цигарок – львівські митники затримали двох поляків і конфіскували автівку. 

Про це повідомляє Галицька митниця Держмитслужби на своїй сторінці у Facebook, пишуть “Львівські новини”.

Нагадаємо, що 12 січня львівські митники впустили вантажівку, що везла нелегальну партію сигарет в мішках з деревним вугіллям, яке транспортувалося з Маріуполя в Голандію. Під час проходження митного контролю у пункті пропуску Гребенне польські правоохоронці затримали громадянина України, який перевозив контрабандні цигарки. Всього було виявлено 22 243 пачки ринковою вартістю понад 330 тисяч злотих (майже 2,5 млн грн).

Як писали “Львівські новини”, після цього, 28 січня, на м/п Рава-Руська Галицької митниці територіальним управлінням ДБР проводились обшуки та виїмка документації, яка могла свідчити про те, що посадові особи митного органу сприяли контрабанді тютюнових виробів.

Слід зазначити, що контрабандні цигарки польські митники вилучають одразу, як на роботу у Галицькій митниці заступає Володимир Цабак, що раніше очолював цю структуру, а нині є першим заступником начальника.

Тепер працівники Галицької митниці хизуються, що вилучили 200 пачок сигарет, у зв’язку з чим конфіскували автомобіль у громадянина Польщі.

 

⚡Через 200 пачок сигарет чоловік позбувся автомобіля

Двоє громадян Польщі намагались приховати сигарети🚬, один з них…

Опубликовано Галицька митниця Держмитслужби Среда, 3 февраля 2021 г.

Щоправда, після скандалу з пропуском цигарок на 2,5 млн.грн. – відбілити репутацію Галицькій митниці буде надскладно, в тому числі в очах Світової спільноти.

Коментарі