18:44
19.11.2021

Львівські підприємці відремонтували блок дитячої кардіохірургії на Топольній (ФОТО)

Ініціатором став Роман Городечний, перший львів’янин, який піднявся на Еверест

Сьогодні, 19 листопада, у Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова (лікарня на Топольній) відкрили блок дитячої кардіохірургії. Ремонт та оснащення палат зроблений коштом благодійників – підприємців з Львівщини. Ініціатором став Роман Городечний (перший львів’янин, який піднявся на Еверест, співвласник компанії «Regno», інвестор у проекті будівництва «PORT Logistic Center»).

Про це інформує “Форпост”, пишуть “Львівські новини”.

«Українцям катастрофічно бракує прикладів колективного успіху. Прикладів колективного негативу вистачає, а ось успішних історії з хепі-ендом мінімум. Я гордий, що мені вдалося зробити так, щоб саме позитивних прикладів стало трохи більше. Сьогодні ми відкрили 6 зручних стилізованих палат в відділенні дитячої кардіохірургії в лікарні на Топольній. Два місяці тому я зібрав своїх друзів-підприємців з Львівщини, щоб разом відремонтувати кілька палат для маленьких пацієнтів. Віддати частинку чогось маленького заради великої спільної мети. Розфарбувати сірі лікарняні стіни у прямому значені цього слова. Не важливо що нам це коштувало, важливо скільки користі та тепла в цьому вчинку», – зазначив Роман Городечний.

За його словами, одна з місій підприємця — турбуватися про свою країну.

«Бути надійним плечем, опорою та відгукуватись на прохання про допомогу. Соціальна відповідальність — основа філософії правильного бізнесу. Не можна відмежовуватись від проблем в країні, в якій ростуть твої діти і ти будуєш свою справу», – йдеться у дописі Городечного.

Також він закликав підприємців області та України наслідувати його приклад та зробити добру справу для свого села, міста, країни.

Зокрема до ремонту долучилися: Наталя Шелестак, Валерій Веремчук, компанія Regno, логістичний центр PORT Lviv, фінансова інвестиційна група компаній “СПАРРОУ КЕПІТАЛ”, компанія Floorbest, підприємці Ігор Яськевич,Роман Іконяк, Ігор Дулин та Назар Коваль.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

Коментарі