15:59
02.02.2021

Молодь Львівщини важко переносить COVID: звітує директор департаменту здоров’я

Протягом останнього тижня фіксують велику кількість пацієнтів молодого віку, які звертаються по допомогу до медиків із тяжким перебігом COVID.

 Під час брифінгу, що відбувся 2 лютого, директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис повідомив про тяжкий перебіг хвороби серед молоді Львівського регіону. 

“Попри те, що динаміка пацієнтів, які перебувають на стаціонарному лікуванні, протягом тривалого часу є достатньо стабільною, за останній тиждень надходить інформація про те, що по допомогу з важкими пневмоніями, тяжким перебігом хвороби звертається велика кількість пацієнтів молодого віку …”, – розповів посадовець.

Він закликав мешканців Львівщини не втрачати пильність та не забувати про засоби індивідуального захисту, а також безпечну дистанцію.

“Особливо закликаю усіх уникати місць масових скупчень людей, щоб не наражати на небезпеку себе і своїх рідних”, – зазначив Орест Чемерис.

Також він додав, що наразі ліжкова мережа у “ковідних” лікарнях заповнена на 31%. Понад 90% COVID-ліжок забезпечені киснем.

Коментарі