17:31
22.05.2023

На Львівщині чоловік з інвалідністю шукає свою другу половинку

Чоловік зазначив, що йому потрібна саме та дівчина, яка готова прожити своє життя з такою людиною, як він

На Львівщині 34-річний чоловік, котрий у дитинстві потрапив в аварію та має певні проблеми з мовленням, розчулив користувачів соцмереж тим, що опублікував допис, у якому шукає свою другу половинку.

“Мені 34 роки. Всім, чудового дня. Пишу цей пост з метою знайти ту найкращу дівчину, яка для мене зможе стати єдиною половинкою попри всі мої недоліки та особливості і народити від мене дитину. Справа в тім, що мене збила машина, коли я мав 3,5  роки і получив черепно-мозкову травму і внаслідок цього мені паралізувало всю ліву сторону і я від аварії не працюю лівою рукою”, – зазначив Ігор.

Чоловік додав, що може сам ходити та охоче допомагає  рідним по дому. Проблема полягає з  вимовою та чіткими рухами (ліва рука – неробоча).

“Через це я сам нікуди не виходжу, переважно весь час проводжу за комп’ютером. Я б дуже хотів змінити своє життя, наповнивши його справжнім коханням. Для цього не вистачає коханої. Я чесно напишу: мені потрібна саме та дівчина, яка готова прожити своє життя з такою людиною, як я… Тому, якщо не ваше, просто ігноруйте. Також добавлю, що я не шукаю просто спілкування в мережі. Мені потрібна саме та дівчина, яка має змогу прийти до мене у гості познайомитися після нетривалого спілкування, які живуть чи бувають в селі Ясниська. Я житлом забезпечений і мій телефон 0969278543 буду з нетерпінням чекати. І до цього номера прив’язаний вайбер”, – додав Ігор.

 

Коментарі