11:44
12.11.2021

На Львівщині молодик “під наркотиками” розтрощив готель та вкрав авто (ФОТО)

Тепер йому загрожує до 8 років ув’язнення

11 листопада, близько другої години ночі,  у Яворові, що на Львівщині, молодик влаштував справжній дебош в місті: спочатку розтрощив меблі у місцевому готелі, потім побив чоловіка і врешті-решт вкрав авто. До того ж він перебував у стані наркотичного сп’яніння.

Про це повідомляє Нацполіція Львівщини, пишуть “Львівські новини”.

Поліцейські затримали зловмисника — 26-річного жителя Запорізької области.

“Перебуваючи в одному з готелів у місті Яворів, з хуліганських мотивів пошкодив меблі, побутову техніку, двері кількох номерів, завдавши значної матеріальної шкоди та зірвав роботу закладу. При цьому чоловік поводився, зухвало, неадекватно та грубо лаявся”, — зазначає поліція.

Фото: Нацполіція Львівщини

За даними правоохоронців, після розгрому в готелі, дебошир викрав з  автомобіль «Опель Зафіра», який належить 38-річній місцевій мешканці. Під час втечі він напав на жителя райцентру віком 57 років. Зловмисник жорстоко побив чоловіка, спричинивши йому тяжкі тілесні ушкодження, зокрема, відкриту черепно-мозкову травму.

Фото: Нацполіція Львівщини

Співробітники поліції затримали зловмисника, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Як встановили медики, він перебував у стані наркотичного сп’яніння.

“Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України та ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, що загрожує зловмиснику – до восьми років позбавлення волі”, — зазначають поліцеські щодо покарання

Фото: Нацполіція Львівщини

Досудове розслідування триває.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

 

Коментарі