12:39
18.10.2021

На Львівщині перекрили незаконний канал переправлення мігрантів через кордон (ФОТО)

Організтор спійманий, йому повідомили про підозру

На Львівщині перекрили незаконний канал переправлення мігрантів через кордон до Польщі. Особу організатора встановили, йому повідомили про підозру.

Про це повідомляє Національна поліція Львівської області, пишуть “Львівські новини”.

Як встановили правоохоронці в ході досудового розслідування, у період від серпня до жовтня 43-річний мешканець Самбірського району разом із спільниками — двома громадянами України та громадянином Республіки Індія  — організували незаконне переправлення з України в Польщу чотирьох груп іноземців: всього 21 особу. Встановлено, що нелегальними мігрантами були громадяни Індії, Афганістану та Непалу.

Під час обшуків поліцейські виявили та вилучили чорнові записи, документи, мобільні телефони та інші речові докази, що підтверджують причетність зловмисника до організації незаконного міграційного каналу.

Слідчі повідомили організатору про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує тюремний термін від 5 до 7 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, з правом внесення застави.

Досудове розслідування триває.

Фото: Національна поліція Львівської області

Читачам також цікаво:

Коментарі