15:07
06.02.2021

На Львівщині планують збудувати та відремонтувати майже 200 км доріг

Для продовження ремонтних робіт на автошляхах необхідно майже 700 мільйонів гривень

6 лютого, у селищі Славське Львівської області відбувається конференція “Мале Карпатське коло: на шляху до державного інвестиційного проєкту”.

Про це інформує пресслужба Львівської ОДА, пишуть “Львівські новини”.

Завдяки  успішній реалізації проєкту жителі Львівщини отримають понад 20 км кілометрів нових доріг європейського рівня та 170 км тих, які не ремонтувалися десятиліттями.

Реалізацію проєкту “Мале Карпатське коло” Львівська ОДА спільно із Службою автомобільних доріг розпочала ще торік. Зокрема, з державного бюджету Львівщина отримала 200 мільйонів гривень для розвитку дорожньої інфраструктури.

За ці кошти почали ремонтувати окремі ділянки автодоріг Славське-Хащованя, Славське-Вигода та Бориня-Боберка. Окрім того, запустили процес виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво нових доріг та реконструкцію інших. 

На цей рік – для продовження ремонтних робіт на автошляхах необхідно майже 700 мільйонів гривень. Фінансовий ресурс з держбюджету б дозволив виконати повний комплекс робіт на дорозі Бориня –Боберка та на дорозі Славське – Хащованя до межі Львівської області.

 

Коментарі