21:08
18.02.2021

На Львівщині на ремонт доріг з бюджету області виділили 200 млн гривень

З держбюджету на ремонт автошляхів у 2021 році виділять 1, 1 млрд гривень

Сьогодні депутати затвердили Програму розвитку мережі й утримання автомобільних доріг, організації та безпеки дорожнього руху на 2021 – 2025 роки.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА, пишуть “Львівські новини”.

Відтак, проголосували за виділення 200 мільйонів гривень на ремонт автомобільних доріг місцевого значення, об’єктів комунальної власності на умовах співфінансування, а також на співфінансування проектів МТД.

“Департамент дорожнього господарства напрацює перелік доріг, які ремонтуватимуть за обласні кошти і представить його на наступному засіданні сесії для затвердження”, – наголосив заступник директора департаменту дорожнього господарства Львівської ОДА Микола Одиноцький.

Зазначимо, з державного бюджету на ремонт автошляхів місцевого значення на Львівщині у 2021 році сумарно з перехідними коштами виділять 1, 1 млрд гривень.

“За кошти з держбюджету продовжимо капітальний ремонт доріг  Мшанець -Стрілки, Хильчиці – Ясенівці та моста на дорозі Східниця – Верхнє Синьовидне. Також завершимо Ясенів – Золочів, Золочів – Красне, Перемишляни – Чемеринці, Рава-Руська – Гайок, Сокаль – Стоянів, Турка – Лопушанка, Дрогобич – Довголука, Кологори – Лучани, Стрілки – Новий Кропивник. Окрім того, плануємо відремонтувати дорогу Садковичі – Чернихів, Загір’я – Суха Долина, Ясениця – Новий Кропивник”, – прокоментував Микола Одиноцький.

Коментарі