13:51
02.09.2021

На Львівщині тесть напав на зятя з ножем

Медики діагностували у потерпілого колото-різані рани черевної стінки

За спричинення тяжких тілесних ушкоджень зловмиснику загрожує покарання – до восьми років позбавлення волі.

Про це інформує Поліція Львівської області, пишуть “Львівські новини”.

Вчора, 1 вересня, на оперативну лінію “102” надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл Львівського району місцевий мешканець спричинив ножові поранення своєму зятю.

На місці події правоохоронці встановили, що близько першої години ночі між 57-річним мешканцем села та його 34-річним зятем виник конфлікт – він переріс у шарпанину та бійку, під час якої старший чоловік кілька разів вдарив молодшого ножем, спричинивши йому тілесні ушкодження.

В подальшому медики діагностували у потерпілого, зокрема, «колото-різані рани черевної стінки та проникаюче поранення черевної порожнини».

Чоловік вже неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за домашнє насильство, вчинене щодо своєї дружини та доньки.

Слідчі відділення поліції №1 Львівського районного управління поліції №1 за процесуального керівництва Жовківської окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Читачам також цікаво:

 

Коментарі