20:57
22.08.2022

На Львівщині відбувся благодійний фестиваль до Дня Незалежності України (ФОТО)

Зібрані кошти скерують на допомогу українській армії

Вчора, 21 серпня, у Зашкові, що на Львівщині, відбувся концерт та футбольний турнір до Дня Незалежності України, пишуть Львівські новини.

Більше новин читайте в нашому Telegram

Захід відбувався у форматі благодійного концерту-ярмарку, на якому усі зібрані кошти скерують на підтримку Збройних Сил України, а саме – купівлі автомобіля для наших захисників.

Підготовка художніх номерів, декорація площі, приготування різноманітних страв: усе це було заради підтримки наших військових.

Місцеві мешканці активно долучилися до благодійної ярмарки. Школа, ліцей імені Євгена Коновальця, місцевий дитячий садок, господині Зашкова – усі брали участь в організація святкування.

Вибір на ярмарці був різноманітним. Гості фестивалю могли скуштувати солодощі, пряники, страви на вогні, також можна було придбати українську символіку та аксесуари.

Усім до вподоби був святковий куліш від зашківських господинь, яким смакували, як дорослі, так і діти.

Загалом, на благодійній ярмарці вдалось зібрати понад 115 тисяч гривень. Завдяки цьому для військовослужбовців, які є мешканцями Зашкова, придбають автомобіль. Тим самим гості фестивалю долучились до допомоги у боротьбі проти російських окупантів.

У програмі святкування Дня Незалежності також відбувся футбольний турнір.

Під час турніру згадали чотирьох ветеранів Зашкова: Мирона Канюку, Ореста Космину, Володимира Кухту та Тараса Охрименка.

Участь у турнірі брали чотири команди: “УНА-УНСО”, “Команда ветеранів” із села Зарудці, “Команда ветеранів Зашкова” та команда “Друзі”.

Перемогу виборола  команда “УНА-УНСО”.

Таким чином, завдяки єдності місцевих мешканців, вдалось організувати  святкування Дня Незалежності України та, водночас, долучитись до  допомоги українським Захисникам, котрі зараз так відчайдушно та мужньо боронять нашу країну.

 

Коментарі