19:25
25.01.2021

На очисних спорудах Львівщини вироблятимуть біогаз

Вартість проєкту – 95 тисяч євро

 

 

 

Львівська обласна державна адміністрація стала переможцем проєкту міжнародної технічної допомоги, який фінансується цільовим фондом “Фінляндія Україна”.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА, пишуть “Львівські новини”.

Як йшлося сьогодні, 25 січня, під час онлайн зустрічі щодо стану реалізації та дорожньої карти проєкту, заявку на реалізацію затвердили, і експерти вже приступили до роботи над звітом.

В межах проєкту передбачене виготовлення техніко-економічного обгрунтування для будівництва станції переробки біопалива (біогазу) на території Львівської області.

“Ми розглядаємо цей проєкт як один зі складових інструментів в частині забезпечення ефективного енергетичного використання. Без сумніву, важлива і екологічна  складова. Ми готові до взаємодії та співпраці задля ефективної реалізації вказаного проєкту”, – зазначив перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик.

Фінська компанія-підрядник виготовить техніко-економічне обґрунтування (ТЕО), яке планують передати в ЛОДА до кінця червня.

На основі ТЕО Львівська ОДА спільно з фондом “Фінляндія Україна” розпочне пошук інвестора для будівництва станції з переробки органічних відходів на біогаз.

Коментарі