14:30
30.08.2021

На одному з львівських кладовищ зрізані дерева залишили просто на могилах (ФОТО)

Люди не можуть підійти та помолитись

На Янівському кладовищі, що у Львові, здійснюють обрізку дерев та не вивозять їх. 

Про це на “Гарячу лінію міста Львова” написав Yurij Kabernik, пишуть “Львівські новини”.

“Поле 60 – неможливо підійти до могили. Спеціально закиданий пам’ятник 4-х метровими зрізаними колодами. Це виглядає на порушення законодавства, а саме ст.297 Кримінального кодексу “наруга над могилою”. Хто за це відповідальний? Вимагаю прибрати “, – йдеться у дописі.

Фото: Yurij Kabernik

Обурені люди залишають вкрай негативні коментарі:

  • Не тільки на 60-му полі таке. Цвинтар взагалі вкрай занедбаному стані. Дерева , пошкоджені буревієм ,не прибирають.Для того, щоб дійти до могили мусили пролазити під величезними гілками.От де треба ентузіазм вирубщиків львівських дерев. Замість знищення здорових дерев взялись би за утилізацію старих та гнилих.
  • Робітники кладовища,повинні робити різку старих дерев.В мене там поховані рідні,і біля них величезне дерево старе Акція.Кожен раз після штормів та вітрів я переживаю за памьятники.Вони повинні чистити кладовище.И ще як би кожна людина дбала ,не садила дерева полола.Бо через час будуть хащі.
  • Може трохи приведуть все до якогось порядку, бо дуже вже в занедбаному стані.
  • та там в мене таке враження що ніхто нізашо не відповідає прибирали на 42полі так брибрали що з огради сперли двері питали в охорони цвинтаря а нам сказали шо хочете від ннас для чого вони там

Читачам також цікаво:

Коментарі