17:48
12.02.2021

Напали на будинок відомих львівських готельєрів: суд арештував трьох львів’ян

На час ведення слідства їх узяли під варту.

Львівський суд обрав запобіжний захід трьом львів’янам, яких підозрюють у розбійному нападі на помешкання відомих львівських готельєрів.

Про це повідомляє ZAXID.NET, інформують “Львівські новини”.

Зазначається, на час ведення слідства їх узяли під варту.

Як зазначалось раніше, 30 січня, до приватного будинку на вул. Кобзарській у Львові проник озброєний грабіжник. У той час 43-річна власниця будинку була вдома сама. Грабіжник кілька разів вдарив жінку по голові та вкрав із сейфу 70 тис. доларів США, ювелірні прикраси і золоті злитки. Загальну суму вкраденого оцінюють у 4,5 млн грн.

Згідно з інформацією, грабіжника знайшли та затримали через п’ять днів після злочину. Під час обшуків у його будинку вилучили зброю та 50 тис. доларів. Згодом правоохоронці з’ясували, що до злочину причетні троє львів’ян – 39-річна жінка та двоє чоловіків віком 32 та 33 роки. Якщо їх провину доведуть, то затриманим загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що за даними з неофіційних джерел, розбійний напад скоїли на відому у Львові родину Машталерів, що займається готельно-ресторанним бізнесом. Їм належить кілька львівських готелів, зокрема, “Євроготель” і “Соната”.

Коментарі