13:02
26.07.2022

Небайдужих просять допомогти 22-річному піротехніку з Маріуполя, який підірвався на міні

Зараз  хлопець лікується в Німеччині

1 липня поблизу села Малинівка, Покровського району піротехнік Олександр Курилов під час пошуку вибухонебезпечних предметів підірвався на міні.

Більше новин читайте в нашому Telegram

Про це інформує “Свої.CITY”, пишуть “Львівські новини”.

Внаслідок детонації 22-річний хлопець отримав чисельні важкі травми: ампутації однієї руки до ліктьового суглоба та кисті іншої, втрата правого ока, серйозна травма лівого ока, а також осколкові поранення обличчя та ніг. Зараз  хлопець лікується в Німеччині.

24 лютого, у день, коли Росія напала на Україну, Олександра Курилова відпустили зі служби. Хлопець вивіз свою родину (маму і молодшу сестру) з Маріуполя в Німеччину, а сам повернувся, пішов боронити Україну.

З 6 липня Олександр з матір’ю перебуває в клініці Uni-Klinik Halle в місті Лейпциг. Йому вже зробили операції на верхніх і нижніх кінцівках. Місцеві лікарі намагаються зберегти ліве око, яке зазнало серйозного травмування. Вони роблять усе можливе, але існує велика ймовірність повної втрати зору.

Зараз стан Олександра стабільний, загрози життю немає, але він перебуває в реанімації. За словами мами, якщо в цій лікарні нічого з оком зробити не зможуть, родина шукатиме будь-які шляхи та методи, навіть експериментальні, щоб врятувати зір Сашкові.

Хлопцеві буде потрібна пластика обличчя та імплантація всіх зубів. Родина наразі з’ясовує, які конкретно процедури покриватимуться, а які потрібно оплатити самостійно.

Небайдужих просять долучитися до допомоги.

Реквізити для допомоги на лікування та реабілітацію:

5168 7574 2078 7899сестра Русінова Ольга В’ячеславівна (ПриватБанк)

5168 7554 5132 5621мама Островська Юлія Олександрівна (ПриватБанк)

Читачам також цікаво:

 

Коментарі