08:59
10.03.2021

Олімпійські ігри в Японії відбудуться без іноземних глядачів

Японський уряд вирішив виключити зарубіжних глядачів з участі в літніх Олімпійських і Паралімпійських іграх у Токіо в рамках заходів, спрямованих на запобігання розповсюдженню COVID-19. 

Про це повідомляє інформаційне агентство Kyodo з посиланням на чиновників, обізнаних у цьому питанні, пишуть Львівські новини.

Kyodo пише, що уряд дійшов висновку: запросити іноземних шанувальників неможливо, враховуючи занепокоєння серед японської громадськості щодо коронавірусу та той факт, що в багатьох країнах були виявлені більш заразні варіанти COVID-19.

Агентство зазначає, що церемонія відкриття Олімпіади, за рішенням влади, теж відбудеться без глядачів.

«Організаційний комітет вирішив, що необхідно провести церемонію в північно-східній префектурі Фукусіма за закритими дверима, дозволивши відвідати її тільки учасникам і запрошеним гостям, щоб уникнути великих скупчень людей під час пандемії», — цитує Kyodo посадовців.

Нагадаємо, Олімпійські ігри мають відбутися в Токіо з 23 липня по 8 серпня. Літні Олімпійські ігри в Токіо мали відбутися ще у 2020 році, але тоді через пандемію коронавірусу змагання перенесли на рік.

Читачам також цікаво:

Коментарі