14:44
23.04.2021

Побив, закував у ланцюги та поневолив: чоловік утримував свого знайомого (ФОТО)

Тепер чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі

Співробітники поліції Берегівщини, що на Закарпатті, розшукали зловмисника, який  закував у ланцюги та тримав у неволі свого знайомого.

Про це повідомляє Поліція Закарпатської області, пишуть “Львівські новини”.

22 квітня, на лінію “102” зателефонувала жінка та повідомила, що її брат зник на кілька днів, а тепер повернувся додому закутий в ланцюги, із замком на шиї.

На місце події негайно виїхали поліцейські. Як виявили правоохоронці, 31-річний потерпілий напередодні пішов в гості до свого знайомого, 43-річного мешканця села Батрадь, що на Закарпатті.

Чоловіки разом розпивали алкогольні напої, а потім, за словами постраждалого, у стані сильного сп’яніння, його приятель побив, закував у ланцюги та поневолив у своєму будинку. Зрештою потерпілому вдалося звільнитися та втекти.

Поліцейські за лічені години розшукали зловмисника.

Тепер фігуранту загрожує до п’яти років позбавлення волі, адже слідчі інкримінують йому злочин передбачений ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України, тобто незаконне позбавлення волі людини, способом, небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або таке, що супроводжувалося заподіянням йому фізичних страждань.

Наразі поліцейські проводять досудове розслідування у справі, в ході якого встановлять всі обставини події.

джерело: Національна поліція

джерело: Національна поліція

Читачам також цікаво:

 

 

 

Коментарі