10:23
29.12.2021

Собака Емі шукає дбайливу родину (ФОТО)

Невдовзі йй можуть віддати у притулок

Свій дім шукає собака Емі, яку ще сліпою викинули помирати з братами та сестрами у морозну ніч. Тоді не всі вижили. Зараз ця красуня шукає родину, яка буде її любити та піклуватися, а вона взамін стане для них найкращим другом. 

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомила Ірина Грек, пишуть “Львівські новини”.

Коли Емі знайшли, то одразу почали  лікувати. Вона мужньо боролась з наслідками виснаження та голоду. Далі потрапила не в ту сім’ю, які насправді взяли її на ланцюг, а не в подушки, як обіцяли, тому її довелось забирати з боями.

І коли здавалось, що вона нарешті потрапила у свій дім – у власниці проявилась алергія. Емі ще не знає, що вона знову нічийна. Не знає, що скоро може потрапити у притулок, бо виходу не буде. Не знає, що там треба буде битись за кожен кусочок хліба – бо таке воно життя у притулку.

“Вона цього не знає, і я щиро надіюсь, що не дізнається, бо тоді її серце буде розбите. Для допомоги тільки потрібно від кожного хто побачить цей текст – зробити репост щоб ми могли отримати той заповітний дзвіночок і, щоб Емі новий рік та Різдво святкувала вже в своїй сім’ї.Нас ж так багато невже ми всі разом не зможемо їй допомогти?” – йдеться у дописі.

Якщо ви хочете познайомитися з Емі та взяти її до себе в сім’ю, то зателфонуйте за номером 0951984232 або напишіть Ірині Грек.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

Коментарі