10:50
19.04.2021

У Львові померла лікарка Любов Гоцко-Ней

19 квітня о 19 годині буде проведено Парастас у капличці при вулиці Пекарській

Вчора, 18 квітня померла лікарка Львівської обласної лікарні Любов-Ірина Гоцко-Ней.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомляє Українське Лікарське товариство у Львові, пишуть “Львівські новини”.

“Починаючи від 1962 року і до своїх останніх днів впродовж 60 РОКІВ! працювала лікарем ендокринологом у Львівській обласній клінічній лікарні. Доктор Гоцко-Ней здобула надзвичайно високу повагу серед колег та тисяч своїх пацієнтів. Вона щедро ділилась своїм досвідом, була авторкою десятків наукових публікацій, мала вищу атестаційну категорію з ендокринології”, – йдеться у повідомленні.

Жінка неодноразово була обрана до Головної Управи УЛТ; надзвичайно плідно працювала головою кваліфікаційно-кадрової комісії від 1994 року до 2020 року. Членкиня Наукового Товариства імені Шевченка. Була представником УЛТ в атестаційній комісії з терапії при обласному відділі охорони здоров’я у 1996-2006 рр. Членкиня Марійської дружини при церкві Св. Архангела Михаїла. 

“Усе своє довге життя доктор Гоцко-Ней віддавала медицині як у професійній роботі, так і в громадській діяльності. Вона була дуже товариською особистістю, великим оптимістом та життєлюбом, завжди була готовою порадити та допомогти, уміла підтримати та додати оптимізму”, – пишуть на Facebook-сторінці.

19 квітня о 19 годині буде проведено Парастас у капличці при вулиці Пекарській, а 20 квітня о 14 годині відбудеться чин поховання на Личаківському кладовищі.

Читачам також цікаво:

Коментарі