09:23
02.08.2021

У Львові внаслідок негоди загинуло двоє людей: деталі трагедії

Всі причини та обставини встановлюють правоохоронні органи

Під час буревію у Стрийському парку впало дерево на двох людей. Від отриманих травм чоловік і жінка загинули на місці.

Про це інформує “Варта1”, пишуть “Львівські новини”.

Загиблим хлопцем виявився курсант Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного – Андрій Свояк.  Цю інформацію повідомив начальник академії Павло Ткачук на своєму Facebook.

“Вночі отримав сумну звістку про жахливі наслідки буревію, що вирував вчора ввечері у місті Львові. В одному з міських парків Львова внаслідок падіння дерева зазнав несумісних з життям травм й загинув курсант Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Андрій СВОЯК. Хлопець проживав за межами навчального закладу й у вільний від служби та навчання час перебував на відпочинку у Стрийському парку разом із дівчиною, яка, на превеликий жаль, також загинула.” – повідомив Павло Ткачук.

Наразі всі причини та обставини цієї страшної трагедії встановлюють правоохоронні органи.

“Висловлюю щирі співчуття матері загиблого Наталії Миколаївні, батькові Русланові Івановичу, сестрі Аліні, всім його рідним, близьким й товаришам по службі, а також рідним й близьким загиблої дівчини. Це непоправна втрата для всього колективу Національної академії сухопутних військ” – додав Павло Ткачук.

Коментарі