12:34
24.06.2022

У Меденичах відкрили сімейний ресторан “7Family” (ФОТО)

Заклад запрошує відвідувачів за адресою вул. Грушевського, 77

У Меденичах, що на Львівщині,  відкрили сімейний ресторан, кафе-бістро, магазин  “7Family”. Це атмосферний заклад з сучасним інтер’єром, літньою терасою, смачною кухнею та привітним персоналом.

“7Family” подають на вибір суші, страви WOK, піцу, бургери, пасти, напої та морозиво власного виробництва.

Приготуванням займаються виключно майстри своєї справи. Вони постійно розвиваються, вивчають нові рецепти і технології, щоб вибрати кращі з них. Завдяки цьому меню надзвичайно різноманітне та постійно поповнюється.

Страви готують лише з якісних свіжих інгредієнтів, але при цьому ціни залишаються цілком демократичними.

У меню закладу є алкогольний і коктейльний ряд, який представлений традиційними напоями та міксами. Також доповнити трапезу можна запашною кавою або ж прохолодним пивом.

Родзинка ресторану – швидка доставка їжі, отож мешканці Меденич та сусідніх населених пунктів зможуть скористатися цією послугою.

Гості можуть розташуватися в залі або вийти на літню терасу, де протікає річка.

Місцеві мешканці задоволені сервісом та асортиментом, а також залюбки приходять сюди з дітками, оскільки це – заклад, де можна смачно поїсти, весело відпочити та провести час у колі друзів та близьких.

“Нам тут дуже подобається, були на відкритті і тепер постійно приходимо сюди з дітьми, вони завжди задоволені. Тут (ред. – в Меденичах) такого раніше не було. Зараз є куди піти і смачно поїсти, персонал – привітний, гарна атмосфера і страви такі смачні”, – поділилась місцева мешканка Рома.

Поблизу ресторану є місце для паркування авто, велосипедів, а також – зона для відпочинку.

“У будні дні у бістро можна смачно пообідати з 12:00 до 17:00. Ресторан працює з 10:00 до 22:00, у вихідні – до 23:00. Відвідувачів щодня досить багато, найбільше усім довподоби суші, кажуть, що таких смачних ще не куштували (ред. – сміється)”, – розповіла адміністратор закладу Ольга.

Двері закладу “7 Family” відчинені для гостей щодня за адресою с. Меденичі, вул. Грушевського,  77. Для попереднього бронювання, замовлення на доставку чи самовивіз телефонуйте за номером 0963187838. 

Коментарі