15:26
15.12.2021

Чоловік виграв позашляховик за щеплення проти COVID-19 (ВІДЕО)

Розіграш відбувся сьогодні, 15 грудня

На Закарпатті житель Мукачева виграв позашляховик, ставши переможцем акції “Вакцинуйся. Збережи життя”, яку проводили у громаді упродовж двох з половиною місяців з метою заохочення до вакцинації від COVID-19.

Про це повідомляє “УНІАН”, пишуть “Львівські новини”. 

Розіграш відбувся сьогодні, 15 грудня. Переможцем став Андрій Марченко, який і отримає позашляховик. Його обирали за допомогою сервісу рандомізації.

Також сьогодні в Мукачеві в рамках акції розіграли два телевізори, оскільки двоє переможців акції першого етапу, який проходив кількома тижнями раніше, не підтвердили наявність необхідних документів.

Переможці акції упродовж 10 днів мають завітати до ЦНАПу, пред’явити паспорт або ID картки, довідку про присвоєння ідентифікаційного номера, сертифікат про проходження вакцинації. У разі відсутності хоча б одного з документів у переможця, він втрачає право на отримання призу, та за допомогою електронного сервісу обирається наступний переможець.

У чоловіка, який виграв позашляховик, документи вже перевірено, він дотримався усіх вимог, зокрема, вакцинувався під час дії акції, має угоду з сімейним лікарем, всі його дані є у відповідних базах.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

 

Коментарі