14:52
26.03.2021

В Україні вимагають заборонити BOLT та UBER

Станом на 26 березня підтримали петицію 322 людей.

В Україні зареєстрували петицію стосовно заборони сервісів BOLT та UBER.

Дану петицію оприлюднили на сайті електронних петицій 19 березня, інформують “Львівські новини”.

“Хочу винести на розгляд громадян України питання про заборону використання сервісів Uber і Bolt на території України,
причиною якого є неякісне обслуговування клієнтів, постійні ДТП за участю автомобілів зазначених служб. (В інтернеті є безліч відео, які підтверджують ці факти). Бо більшість водіїв цих служб їздять по 12-14 годин з-за чого і наражають на небезпеку не тільки себе та пасажирів, а ще й оточуючих про що свідчить нещодавне ДТП з виїздом водія на зупинку громадського транспорту що призвело до декількох смертей” – йдеться у повідомленні.

За словами ініціатора даної заборони Олега Богатирьова водії не мають відповідних ліцензій на право перевезення пасажирів та страхівок.

“Водії не мають відповідних документів(ліцензії) на право перевезення пасажирів, у тому числі й страхових полісів ОСАГО з позначкою таксі, і страхових полісів на пасажирів. Також, під час прийняття на роботу роботодавець зовсім не керується загальноприйнятими нормами, що суперечить законодавству України” – зазначається у петиції.

Станом на 26 березня підтримали петицію 322 людей. Для того, аби дані сервіси заборонили в Україні необхідно 25 000 голосів.

Читачам також цікаво:

Коментарі