13:31
19.08.2021

Вакансії у Львові та області із зарплатою 20 тис гривень: деталі

На одному із підприємств відкрита вакансія інженера-програміста із зарплатою 24 тис грн

Щодня Львівська обласна служба зайнятості оперує інформацією про наявність у регіоні 4500-4800 вільних робочих місць і вакантних посад.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пишуть “Львівські новини”.

Здебільшого працедавці пропонували місце праці кваліфікованим робітникам з інструментом, робітникам з обслуговування, експлуатації устаткування та машин, працівникам сфери торгівлі та послуг.

Середній розмір заробітної плати, зазначений у вакансіях, що були актуальними на початку цього місяця, становив 8,4 тис. грн. Однак є фірми і компанії готові платити вдвічі, а то й втричі більше. Зокрема:

  • У Кам’янка-Бузькому районі працедавець обіцяє 30 тис грн головному бухгалтеру. Таку ж зарплату у Львові пропонують дорожньому робітнику.
  • Праця різальника скла у Пустомитівському районі оцінюється у 25 тис грн, у Львові на таку ж оплату шукають інженера з проєктування механізованих розробок, монтажнику будівельному, зварнику, інженеру з проєктно-кошторисної роботи та кошториснику.
  • На одному із підприємств Радехівщини відкрита вакансія інженера-програміста із зарплатою 24 тис грн, у Львові – торговельного представника  (20,8 тис. грн) і майстра шляхового (20,3 тис. грн).
  • Майже два десятки пропозицій працевлаштування зафіксовано із заробітком 20 тис. грн. На таку щомісячну винагороду можуть розраховувати водії автотранспортних засобів (м. Львів, Пустомитівський, Городоцький та Яворівський райони), інженер з керування й обслуговування систем (Радехівський район), плетільник меблів (Кам’янка-Бузький район), машиніст екскаватора (Миколаївський район).
  • Така ж зарплата гарантується у Львові машиністу крана автомобільного, начальнику відділення у банку, машиністу крана (кранівнику), операторам автоматичної лінії для виготовлення ізольованих жил, скручувальникам виробів кабельного виробництва, трактористам та укладальникам-пакувальникам.

“Щопонеділка на профілі Львівської обласної служби зайнятості у соціальній мережі «Фейсбук» (https://bit.ly/2W8iDc5) розміщується перелік актуальних вакансій у Львівській області, можливості працевлаштування в межах України із наданням житла, а також пропозиції роботи для демобілізованих учасників АТО.” – йдеться у дописі. 

Читачам також цікаво:

Коментарі