11:53
01.04.2021

Вбивство студентки у Львові: дівчина мріяла працювати перекладачем

Дівчина вчилась тут на другому курсі за спеціалізацією “перська мова”. 

19-річну студентку Львівського університету Дар’ю Косенок знайшли мертвою – на тілі були множинні поранення.

Про це повідомляє tsn.ua, пишуть “Львівські новини”.

Зв’язок із Дар’єю зник позавчора, її матір забила на сполох і зателефонувала до поліції.

Підозрюваного у вбивстві вже затримали.

19-річну Дарину знайшли мертвою у квартирі неподалік центру. На тілі було дев’ять ножових поранень.

Згідно з інформацією, квартиру винайняв хлопець Дарини, який приїхав до неї з Житомирщини.

Пообіді зв’язку з дівчиною уже не було. ЇЇ мати, яка живе на Дніпропетровщині, зателефонувала до поліції наступного ранку.

А вже увечері закривавлене тіло дівчини знайшла у спальні власниця квартири, яка прийшла за оплатою. Сусіди кажуть – криків або звуків боротьби з квартири не було чутно.

Власниця квартири одразу викликала поліцію. Уже за кілька годин поліцейські затримали підозрюваного.  Ним виявився хлопець дівчини. Як він виглядав – довідалися завдяки камері спостереження, розташованій на вході в квартиру.

Камера зняла, як пара разом заходить в квартиру, а от як хлопець вийшов – на кадрах немає.

Слідчі зазначили, що хлопець вистрибнув у вікно і переховувався. Крім того додали, що у вбивстві зізнався, як тільки його затримали.

“Так як ми з ним спілкувалися, він пояснює, це на ґрунті ревнощів, на ґрунті побутовому виник такий конфлікт. В подальшому йому вже важко пояснити свої дії” – розповідає начальник Львівського районного управління поліції Павло Герасим.

Підозрюваному 19, родом з Житомира. Закінчив коледж, але ніде не працював. З Дариною зустрічався два роки, але в гуртожитку, де вона жила – його ніколи не бачили.

Дівчина вчилась тут на другому курсі за спеціалізацією “перська мова”.

“Вона мала найкращі оцінки, особливо з основної мови, з перської. Мала намір працювати перекладачем. Була жвавою, енергійною, веселою, як всі одногрупники зазначають, людина-життєлюб” – розповідає про загиблу декан філологічного факультету Львівcького університету Святослав Пилипчук.

Дарина родом з Кам’янського, що на Дніпропетровщині. Її рідні уже в дорозі до Львова. Поховають дівчину у її рідному місті.

Також читайте:

Коментарі