19:09
01.04.2021

Вийшов трейлер фільму “Мої думки тихі 2” (ФОТО, ВІДЕО)

Фільм називали “першою смішною українською комедією”

1 квітня несподівано оприлюднили перший трейлер сиквелу комедії “Мої думки тихі”. Продовження української комедії зберігали в таємниці, уперше його анонсували разом із трейлером.

Про це повідомляє “The Village”, пишуть “Львівські новини”.

У нових кадрах головний герой Вадим повертається до Києва та зустрічає вдома маму, роль якої грає Ірма Вітовська.

 “Перша частина буквально провокувала нас на продовження цієї історії. Ми свідомо не робили кліфхенгерів, але розуміли, що історія може отримати природне продовження. Наш фільм називали “першою смішною українською комедією”, а зараз ми хочемо зняти перший хороший український сиквел”, – сказав режисер та сценарист Антоніо Лукіч.

джерело: The Village

Лукіx додає, що було цікаво продовжити тему з мамою й сином, було цікаво, що з ними відбувається далі». Пригадує, що ще під час промотуру першої стрічки йому ставили запитання про долю персонажів після фінальних титрів: наприклад, що сталося з героїнею Ірми Вітовської в Бельгії.

“У процесі роботи над першим фільмом я подорослішав, почав намагатися жити нормальне доросле життя та брати на себе відповідальність – за свою родину, за багатьох інших людей. І зараз точно так само наш головний герой почав нормальне життя”, – ділиться режисер.

джерело: The Village

Препродакшн сиквелу почали у грудні 2020 року, знімальний період прийшовся на початок лютого.

“Це якраз був період лютих холодів, знімали в жахливий мороз. Довелося зігріватися, як тільки могли”, – пригадує Лукіч.

джерело: The Village

Наразі творці фільму не готові назвати орієнтовну дату прем’єри.

“Це фільм, який перебуває у процесі. Як ми кажемо у трейлері, він coming as soon as possible”, – каже режисер і сценарист.

У лютому група встигла провести майже 20 знімальних днів.

“За трейлером можна зрозуміти, що відзняли ми вже досить багато. Але будемо дознімати, коли з’явиться можливість. Продюсери зараз над цим працюють. Думаю, цей фільм знайде свою дорогу”, – додає Лукіч.

Також читайте:

Коментарі