15:23
29.06.2021

Вистрелив в обличчя під час конфлікту на дорозі: поліція затримала 44-річного мешканця Львівщини

Лікарі діагностували у пацієнта поранення обличчя – лівої щоки

Затриманий, водій автомобіля «Тойота», здійснив постріл з невідомої зброї, влучивши чоловіку в обличчя, під час конфлікту на дорозі.

Про це інформує Поліція Львівської області, пишуть “Львівські новини”.

28 червня на оперативну лінію “102” надійшло повідомлення від медиків про те, що до них за допомогою звернувся 37-річний мешканець одного з сіл Золочівського району. Лікарі діагностували у пацієнта поранення обличчя – лівої щоки.

Також потерпілий повідомив, що близько 21.00, у водія автомобіля «Хюндай Санта Фе», пасажиром якого він був, виник конфлікт з водієм автомобіля «Тойота Камрі», під час якого той здійснив постріл з невідомої зброї, влучивши йому в обличчя.

До розкриття злочину були задіяні екіпажі сектору реагування патрульної поліції, оперативники кримінальної поліції, а також співробітники інших підрозділів відділення поліції №1 Золочівського районного відділу поліції. Проведеними заходами правоохоронці встановили що до скоєння злочину причетний 44-річний житель міста Броди. Тієї ж доби правоохоронці затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Читачам також цікаво:

 

Коментарі