18:37
30.07.2021

Якість має значення: магазин “My Lady” пропонує великий модельний ряд білизни (ФОТО)

Щоб бути задоволеною придбанням, треба зробити правильний вибір. І в цьому вам допоможе “My Lady” –  розкішна жіноча білизна. Тут  підберуть образ з урахуванням всіх ваших потреб і особливостей.

Магазини знаходиться у м. Львові в ТЦ “Шувар”, пр. Червоної Калини, 36,  №465 та №210. Графік роботи: щоденно з 10:00 до 20:00.

У магазині ви знайдете непервершені колекції, що відповідають світовим трендам з ідеальною посадкою та бездоганною конструкцією бюстгалтерів.

Багата палітра кольорів, комфортна якість та достіпність цін дозволяють підібрати свій ідеальний варіант.

Окрім того, в асортименті: нічні сорочки, халати, якісні трусики (мережевні, котонові, безшовні), бюстьє, туніки, шорти, корегуюча білизна, додаткові силіконові чашки, накладки, опаски на ноги, бюстгальтери, піжами, купальники, колготки та чоловіча спідня білизна.

“Тут ми допоможе вам значно швидше зробити свій вибір жіночої нижньої білизни. Адже, моделі  “My Lady” від чашки В до G, H. Ціновий діапазон бюсту від 200 до 1000 грн, комплекти – 700-800 грн. Це білизна різноманітних форм, дизайнів, що підкреслює правильні форми та забезпечує надійну підтримку”, – розповіла власниця Галина.

“My Lady” пропонує Вам широкий вибір комплектів:

  • польських виробників Alles, Nipplexx;
  • білоруських – Conte, Milavitsa;
  • український – Anabel Arto;
  • іспанськиих – Selene, Luna;
  • Balalum. OLEVE.

Аби зробити приємність близькій людині та коханій можна придбати сертифікат на будь-яку суму без обмеженого терміну.

А також у межах міста можна скористатись доставкою та замовити з каталогу саме ту модель, якої немає в наявності.

Якщо ви у пошуку достойного магазину спідньої білизни, то ласково просимо в “My Lady”  — тут вам допоможуть підкреслити свою привабливість та зробити дійсно відмінний вибір. Недаремно магазин отримав нагороду “Краща торгова точка” торгового комплексу.

 

Коментарі