10:31
24.02.2021

Їздив п’яним і тікав від поліції: що відомо про затриманого чиновника ЛОДА?

Учора, 23 лютого, на хабарі затримали Т.в.о начальника Управління капітального будівництво ЛОДА Павла Тереха.

Журналісти “Львівських новини” з’ясували, що до свого призначення на посаду Т.в.о начальника Управління капітального будівництво ЛОДА Павло Терех сідав за кермо автомобіля в нетверезому стані і чинив опір працівникам поліції.

Зазначається, що Павла Тереха двічі притягували до відповідальності за ст. 130 КУпАП (Керування суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

У реєстрі також вказано, що Павло Терех був притягнутий до відповідальності за злісну непокору поліції. Зазначається, що він втікав та не зупинявся на вимогу поліцейських. Справу вже закрито.

Крім того чоловіка притягували за порушення спокою, дрібне хуліганство та нецензурну лайку. Проте, справу також закрили, оскільки вже вийшли терміни для її розгляду.

До того ж чиновник був порушником правил дорожнього руху, що спричинило ДТП.

У Єдиному центрі обробки судових рішень також зазначають, що у Павла Тереха є три виконавчі провадження. Одне Львівської митниці ДФС( вже закрите) і ще два відкритих виконавчих провадження за порушення правил дорожнього руху.

Голова ЛОДА Максим Козицький зазначив, що дії посадовця ЛОДА кваліфікували за ч.3 ст.368 КК України (одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище).

Крім того наголосив, що для них немає недоторканих, тому розслідування буде об’єктивним та неупередженим.

Коментарі