11:56
09.11.2021

Жінка тримала у квартирі лисиць, вовка і собак бійцівської породи

Усі вони проживали в собачих клітках

Мешканка Оболоні в Києві тримала у своїй двокімнатній квартирі вовка, борсука, двох лисиць, хижих птахів та 8 собак породи американський стаффордширський тер’єр. 

Про це на Facebook-сторінці повідомляє “UA Animals”, пишуть “Львівські новини”.

Коли зоозахисники вилучили вовка, він мав 6 відкритих переломів на одній нозі – через некомпетентність власниці та вовка напав борсук.

Після вилучення бідолашної дикої тварини, жінка завела інше вовченя, але, на щастя, віддала його через тиск зоозахисників. Обидва вовки наразі знаходяться в реабілітаційному центрі у Бельгії.

“Дикі тварини потребують належного утримання, простору, особливого режиму, їжі та процесу харчування, спілкування з собі подібними тощо. Для усього цього потрібні знання, компетенція та дуже часто ціла команда людей. Дуже часто забезпечити встановлені законом умови не можуть навіть зоопарки, що вже казати про звичайних людей і міські квартири”, – йдеться удописі.

Також важливо пам’ятати, що дикі тварини дійсно є небезпечними для людини та для інших тварин. Навіть не агресивні за своєю природою тварини в неволі, борючись за життя, можуть спричинити шкоду або навіть вбити людину чи інших тварин.

Часто диких тварин продають без документів на чорному ринку, що спричиняє швидкий темп вимирання диких тварин та зниження чисельності цілих видів.

Читачам також цікаво:

Коментарі