20:01
19.03.2021

Син замовив вбивство батька заради спадку

У Київській області затримали замовника і виконавця вбивства 47-річного чоловіка. Ними виявилися 19-річний син загиблого і його друг-ровесник. Вбивство сталося в елітному селищі Гнідин.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Київської області, пишуть Львівські новини.

Поліцейські з’ясували, що молодик попередньо обговорив з 19-річним сином загиблого деталі вбивства батька. Хлопець повідомив товаришу план будинку, а також місце розташування усіх членів родини. Після смерті батька хлопець мав на меті отримати його спадок. Частину отриманих грошей молодик планував заплатити товаришу за скоєне вбивство, а решту витратити на власні потреби.

Зайшовши всередину, зловмисник наніс чоловіку 25 ножових поранень. Шансів вижити у нього не було.

На крики збіглися рідні і вбивця втік через ліс. Його виявили по камерах відеоспостереження. Вбивця сховався в дачному будинку в сусідньому районі.

В ході допиту виконавець вбивства зізнався, що саме йому належала ідея розправи над родичами іншого співучасника.

Відео допиту опублікував начальник поліції Київської області Андрій Небитов.

«Я вбив батька свого друга в першу чергу через інтерес, до того ж через вигоду, яку я міг отримати у вигляді грошової суми. Мені було цікаво, що я відчую, і як це сприйму. Тобто, чи зможу я це зробити, чи буде у мене якийсь психологічний бар’єр, а після, як я буду себе почувати, що я відчую під час цього».

На уточнююче запитання, що він відчув в результаті, хлопець відповів: «Нічого». А коли запитали, як би вони отримали спадщину, якщо мама жива, він сказав: «Пізніше можна було і її (вбити – ред.). Тільки вже не такими грубими методами, а набагато гуманніше, набагато гуманніше».

Читачам також цікаво:

Коментарі