20:00
06.02.2021

7-річна дівчинка випила пакетований сік і отруїлась

Зсередини пакет був повністю вкритий цвіллю

У Новояворівську під Львовом, 7-річна дитина випила сік, пакетик якого був увесь у плісняві та цвіллі. Дівчинці відразу стало погано, зараз вона перебуває у лікарні.

Про це повідомляє  Тvoemisto.tv, пишуть “Львівські новини”.

У четвер, 4 лютого, повертаючись зі школи, дівчинка купила два маленьких соки у місцевому магазині. Ввечері випила один з них, їй відразу стало погано, хоч термін споживання був нормальний – до травня 2021 року.

Зазначається, що дівчинка придбала два соки – апельсиновий і виноградний від фірми «Sandora». Ввечері випила один з них. Випила, а тоді помітила, що пачка м’яка. Дівчинка думала, що, можливо, є якийсь сюрприз, як у кукурудзяних паличках. Її мама розрізала упаковку і побачила, що всередині все було покрите пліснявою, а на дні взагалі щось м’яке.

Згодом дитині стало погано, почалася нудота. Мати зателефонувала сімейному лікарю. Ввечері у дівчинки піднялась температура. Вранці, після звернення у лікарню, постраждалу госпіталізували та поставили попередній діагноз – функціональна диспепсія, розлади. Результати усіх аналізів надійдуть пізніше.

Зараз дитина почувається краще, адже мати вчасно почала надавати допомогу. Проте досі є певні проблеми з нирками. Жінка не збирається просто так полишати все це і планує здати упаковку зі соку на експертизу, аби з’ясувати ситуацію.

Леся Дзвіняцька, мама дівчинки, зазначила, що щойно її дитині стане краще і їх випишуть з лікарні, неодмінно спробує з’ясувати, що стало причиною отруєння та знайти винних, адже переживає за здоров’я своїх та інших дітей.

«Тепер ми боїмося навіть йогурт із банки випити – все переливаємо склянки, щоб побачити вміст», – додала вона.

 

 

Коментарі