11:44
16.02.2021

Тарас Грень очолив одне з управлінь Міністерства юстиції

В його підпорядкуванні будуть Львівська, Рівненська та Волинська області

Сьогодні стало відомо, що колишній заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень очолив Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Львів). Про це повідомило Гал-інфо з посиланням на власні джерела, передають “Львівські новини”

В його підпорядкування буде перебувати три західні області України, а саме: Львівська, Рівненська, Волинська.

До свого призначення працював на посаді заступника голови Львівської облдержадміністраці. Перед тим обіймав посаду начальника юридичного управління Львівської ОДА. В 2018 – 2019 роках очолював Головне територіальне управління юстиції у Львівській області.

Перед призначенням до Львова, Тарас Грень був начальником Головного територіального управління юстиції у Волинській області (До виконання обов’язків  Тарас Ярославович приступив  18 квітня ц. р. відповідно до наказу Міністерства юстиції України від 17 квітня 2018 р.).

До призначення на Волинь, з 10 квітня 2018 року очолював Головне територіальне управління юстиції у Чернівецькій області.

Також був начальником регіонального відділення Фонду державного майна України в Івано-Франківській області.

До призначення у РВ ФДМУ Тарас Грень був першим заступником начальника у Головному територіальному управліннї юстиції у Львівській області.

Займався адвокатською практикою, був помічником Міністра юстиції України.

Коментарі