20:24
05.03.2021

Дитяча порнографія: чоловік змушував дітей оголюватись під час шкільних фотосесій (ФОТО, ВІДЕО)

Зловмисник продавав матеріали зйомок іноземцю за кордон.

До Обухівського районного управління поліції звернулась мешканка міста Українка та повідомила про те, що у одній із соціальних мереж виявила фото своєї малолітньої дочки у непристойних позах.

Про це повідомляє поліція Київської області, пишуть “Львівські новини”.

Жінка зазначила, що ці фото міг зробити місцевий фотограф.

Згідно з інформацією, 48-річний місцевий житель здійснював зйомки дитячих свят в дошкільних закладах. Користуючись довірою педагогічних працівників чоловік мав змогу залишатися з дітьми наодинці, змушував їх оголюватись та фільмував все на відеокамеру.

Зазначається, що зловмисник продавав матеріали зйомок іноземцю за кордон.

Фото Нацполіції

Правоохоронці провели обшук за місцем проживання чоловіка, де знайшли електронні носії інформації, на яких містилися файли з дитячими фото та відео.

Речовий доказ вилучено та направлено на експертизу, яка підтвердила, що надані файли є матеріалами порнографічного змісту.

Фото Нацполіції

 

Правоохоронці встановили, що чоловік реалізовував свою злочинну діяльність впродовж 2017 – 2020 років у трьох навчальних закладах міста Українка, що на Обухівщині.

Загалом задокументовано 51 факт виготовлення, зберігання, збуту та примушування до участі у створенні матеріалів порнографічного характеру малолітніх дітей.

Наразі правоохоронці повідомили зловмиснику про підозру за ч. 4 та ч. 5 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Суд обрав чоловікові запобіжний захід – тримання під вартою.

Коментарі