12:10
09.08.2021

Фестиваль Zaxidfest – 2021 відкриє австрійський виконавець Rocky Leon

На території працюватиме розважальна зона, фудкорти, зона громадських організацій і ярмарок хенд-мейд майстрів

Артист Rocky Leon пройшов шлях від вуличного музиканта, автостопера та серфінгіста до виконавця. Наприкінці серпня він  виступить на сцені щорічного популярного перформансу на території Львівщини – Zaxidfest – 2021.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пишуть “Львівські новини”.

Rocky Leon не єдиний іноземний виконавець, який цьогоріч завітає на фестиваль Zaxidfest 2021, серед анонсованих артистів також є білоруси Ляпис 98, Molchat Doma та Intelligency. Також, фестиваль дивує і масштабними українськими виконавцями – Океан Ельзи, Антитіла, The Hardkiss, 5`nizza, ДАХАБРАХА, KAZKA, Один в каное, Vivienne Mort, Latexfauna та багато інших.

Zaxidfest – найбільший заміський фестиваль України, який з 2009 традиційно проходить щоліта на Львівщині,  гучно повертається! 27-29 серпня відпочинкова база “Чарівна долина” в Родатичах перетвориться на окрему країну, де кожен може просто побути собою, відпустити всі проблеми та вирватись з бетонних джунглів.  Окрім музичної частини на території Zaxidfest працюватиме розважальна зона, фудкорти, зона громадських організацій і ярмарок хенд-мейд майстрів.

“Зазначаємо, що цьогоріч на фестивалі завдяки ЛОДА буде обладнано пункти масової вакцинації відвідувачів для боротьби з поширенням пандемії Covid-19. Вакцинація є добровільною.  Для учасників АТО, а також для людей з інвалідністю при пред’явленні відповідного документу на вході можна буде отримати 50% знижку на квиток.   Квитки на Zaxidfest 2021, а також абонементи у наметове містечко та паркінг вже у продажу на офіційному сайті Zaxidfest”, – йдеться у дописі.

Читачам також цікаво:

Коментарі