12:17
29.01.2021

Годину пролежав на зупинці: у Львові побили хлопця (ФОТО)

Вчора на Леванцівці трапився неприємний інцидент. Побитий хлопець пролежав годину на зупинці в очікуванні швидкої. 

Відповідне повідомлення опублікувала львів’янка у фейсбук-спільноті “Чим живе Левандівка”, передають “Львівські новини”.

“Я була в щоці, сьогодні вже точно зрозуміла, як працює наша “швидка допомога” та поліція. Молодий чоловік, якого побили. Скажу вам чесно, я була і в хорошому шоці: люди не байдужі до людей, четверо людей викликали швидку допомогу і чекали до останнього, годину часу, щоб надали допомогу людині…” – написала користувачка.

З її слів, чоловіка накривавали, щоб не замерз. У коментарях під дописом також зазначають, що хлопця побили близько 14 .00 год дня.

“Водій BMW, він був зі сином переходив дорогу, син побіг за мамою і так, напевно, дружина не прийшла за ним, а люди всі на зупинці дивились що водій його бив ніхто нічого не сказав, коли я крикнула шо дзвоню в поліцію водій втік”, – пише користувачка Аня Ванюк.

Згодом, у спільноті з’явилось ще одне пояснення ситуації: “Цей хлопець був п‘яний до ступеню коми (ходив по дорозі та кидався на кожну машину що їхала, стукав руками, пробував вибивати вікна, створював аварійну ситуацію. Мені шкода цю людину, але дитина ходила по дорозі з ним і просила щоб він перестав так себе поводити, але, на жаль, алкоголь робить своє”, – написала Валерія Фефелова.

Коментарі