12:38
01.06.2021

Керівника філії “Нафтогазу” затримали на хабарі у понад 1 млн гривень

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі терміном від трьох до семи років

Правоохоронці викрили 58-річного мешканця міста Новояворівськ, що на Львівщині, на отриманні хабара. Чоловік – керівник філії НАК “Нафтогаз України”.

Про це повідомляє Поліція Львівської області, пишуть “Львівські новини”.

Встановлено, що керівник філії пообіцяв не створювати штучних перешкод у під’єднанні житлового будинку до електричних мереж та в подальшому – сприяти у стабільному забезпеченні споживачів електроенергією. Свої “послуги” він оцінив у сумі 1,4 мільйон гривень. 

31 травня у Львові правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України під час отримання ним неправомірної вигоди. 

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.368-3 (Підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) Кримінального кодексу України та обрання йому запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі терміном від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю терміном до трьох років, з конфіскацією майна. 

Досудове розслідування триває. 

Читачам також цікаво:

Коментарі