18:17
16.02.2022

Компанія Regno зробила офіційну заяву стосовно безпекової ситуації навколо України

Усі працівники проінформовані про те, що компанія дбає про безпеку їх та їхніх сімей

Компанія Regno на своєму офійному сайті повідомила, що продовжує працювати у штатному режимі та дотримується усіх домовленостей з партнерами, зокрема іноземними.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

“Сьогодні Україна та її громадяни зазнають безпрецедентного впливу зі сторони країни агресора зі спробами системного нагнітання паніки, поширенням фейкової інформації та викривленням реального стану речей. Основна мета – посіяти тривогу в українському суспільстві, підірвати віру в здатність держави захистити своїх громадян, розхитати нашу єдність.

Ми переконані, що зараз стабільність і спокій у нашій країні залежать не лише від консолідованих рішень влади та підтримки світової спільноти, а й від зважених дій кожного українця.

Ми зберігаємо спокій та холодний розум, не піддаємось на провокації. Паніка й дестабілізація грають на користь тільки ворогам, а не Україні. Усі наші працівники проінформовані про те, що компанія дбає про безпеку їх та їхніх сімей. Однак, вагомих причин для занепокоєння немає.

Усі співвласники компанії та ТОП менеджмент, а також члени їх родин, знаходяться в Україні та не планують її покидати, за виключенням робочих відряджень.

Українська армія вже понад 7 років протистоїть російським військам, захищаючи власну землю та мирний сон наших громадян. Ми віримо в українську армію, їх щирий та непереборний патріотизм і відданість. Але сила України не лише в потужній армії, а в єдності кожного з нас. Разом ми здатні захистити Україну. Нашу свободу, незалежність та гідність.”

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

Коментарі