11:38
22.08.2022

Ліквідація доньки Дугіна: партизани росії зробили заяву (ВІДЕО)

Колишній депутат Держдуми росії Ілля Пономарьов заявив, що відповідальність за вбивство доньки «ідеолога Путіна» Олександра Дугіна Дар’ї взяла на себе так звана «Національна Республіканська Армія» – російська партизанська організація.

Більше новин читайте в нашому Telegram

Ексдепутат Держдуми зазначив, що Дар’я Дугіна закликала до знищення українців, була голосом, який закликав до насильства та вбивств на окупованій території. Зокрема вона виступила з обґрунтуванням терористичного акту в Оленівці.

«Ця акція, як і багато інших партизанських акцій прямої дії, здійснених на території Росії за останні місяці, реалізована Національною Республіканською Армією. Ми встановили зв’язок із її бійцями за допомогою нашого ресурсу Роспартизан, який висвітлює наростаючу хвилю опору в Росії. Бійці НРА уповноважили мене сьогодні зачитати їхній маніфест», – зазначив Пономарьов.

У мережі також з’явився маніфест, оприлюднений від імені «Національної Республіканської Армії».

«Ми, російські активісти, військові та політики, нині партизани та бійці «Національної Республіканської Армії», ставимо поза законом розпалювачів війни, грабіжників та гнобителів народів Росії! Ми оголошуємо президента Путіна узурпатором влади та військовим злочинцем, який порушив Конституцію, розв’язав братовбивчу війну між слов’янськими народами і відправив російських солдатів на вірну та безглузду смерть.

…Путін буде нами скинутий і знищений! … Ми оголошуємо чиновників уряду РФ та регіональних адміністрацій посібниками узурпатора – ті, хто не складе своїх повноважень, будуть нами знищуватись. Ми оголошуємо бізнесменів, які заробляють свої гроші на корупції та зв’язках з чиновниками – зрадниками Батьківщини та посібниками узурпатора. Майно тих, хто не покається і не виступить публічно проти цієї влади та її війни, і вони самі будуть знищуватися нами.

Ми оголошуємо працівників силових структур посібниками узурпатора. Ті, хто не складе зброю і не зніме погони, будуть знищуватися нами. Ми оголошуємо військові вантажі та вантажі тих, хто заробляє на війні та допомагає їй фінансово – законними цілями, які будуть знищуватися нами», – йдеться у заяві.

Організація також звернулася до російських військовослужбовців та закликала їх припинити вогонь.

«Ми закликаємо солдатів російської армії припинити стріляти в наших братів з інших країн – Грузії, Сирії та інших країн», – зазначається у маніфесті.

Читачам також цікаво:

 

 

Коментарі