15:50
22.10.2021

Львівська область одна з найкращих по темпах вакцинації

Всього на Львівщині щепили 956 664 особи

Львівщина входить у трійку лідерів серед областей України щодо темпів вакцинації проти коронавірусної інфекції. Лідирує Дніпропетровська область, де провакцинували 1 445 980 осіб, Харківська – 1 084 196 та Львівська – 956 664. Зараз в області наявні три вакцини проти ковіду: «CoronaVac», «AstraZeneca» та «Pfizer».

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА, пишуть “Львівські новини”.

“Нещодавно МОЗ України визначило перелік професій, які є найбільш контактними. Зараз дуже важливо сповільнити поширення COVID-19, яке за останні дні демонструє тенденцію до зростання. Повністю вакциновані люди матимуть свої переваги, тоді як тим, хто не вакцинований або має лише одну дозу, все одно доведеться дотримуватися багатьох обмежень. Досвід міст та країн, з відсотком провакцинованого населення понад 80% показує, куди варто рухатись. У нас є обов’язок перед нашими батьками та дітьми, від якого ми не можемо ухилитися. Потрібно зробити щеплення аби вберегти найближчих!», – зазначив Орест Чемерис, директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА.

Нагадаємо, цього тижня у Львові та області центри вакцинації працюватимуть довше, дізнатися графік роботи — за посиланням.

Читачам також цікаво:

Коментарі