16:54
31.05.2021

Львівський студент Юра Яцишин став кращим автомеханіком України

У фінальних змаганнях брали участь понад 200 учасників

28–29 травня на території центрального офісу Inter Cars Ukraine відбувся національний  фінал конкурсу «YOUNG CAR MECHANIC», серед студентів закладів фахової передвищої освіти всієї України.  

  Про це інформує Автомобільно-дорожній фаховий коледж, пишуть “Львівські новини”.

У нелегкій боротьбі між кращими майбутніми автомеханіками України лідером став львівський студент Юра Яцишин. Успішно виконавши 7 практичних завдання від партнерів InterCarsUkrain – Bosch, Elring, Motul, Schaeffler, ZF, febi, MANN-FILTER, WIX FILTERS та одне бонусне практичне завдання від організаторів змагань, він цілком заслужено виборов І місце та отримав сертифікат на 20000 грн.  

 Вибороти право приймати участь у найпрестижнішому конкурсі серед майбутніх автомеханіків та гідно представити наш коледж на фінальному етапі національного конкурсу було справді нелегко. Адже участь у конкурсі «Young Car Mechanic 2021» прийняло більше 200 студентів з 14 закладів фахової передвищої освіти України. З понад 200 учасників у фінальних змаганнях, згідно умов конкурсу, брали участь лише 7 кращих студентів серед яких наш студент групи А – 41 Юра Яцишин”, – йдеться у повідомленні.  

Перемога Юрія  в національному конкурсі “YoungCarMechanic ” дала йому право представити Україну у Міжнародному фіналі конкурсу Young Car Mechanic, що відбудеться у Польщі. 

Читачам також цікаво:

Коментарі