18:55
23.03.2021

Мер Львова пропонує назву стадіону «Арена Львів» продавати на торгах

Наприклад, на 5 років продати компанії “Adidas”, на 5 років – “Tesla”

Міський голова Львова Андрій Садовий запропонував назву стадіону “Арена Львів” продавати на комерційних торгах.

Таку думку він висловив в інтерв’ю Гал-інфо, пишуть Львівські новини.

“Я би назву стадіону продавав на комерційних торгах. Наприклад, на 5 років продати компанії “Adidas”, на 5 років – “Tesla”. Або тому, хто її добудує, з чіткою фіксацією ціни та часу. І заробляти на цьому кошти.

І так колись планувалося. Ми ж коли будували стадіон, готували команду, яка має ним управляти, але потім держава вирішила зайнятися цим процесом самостійно і, чесно кажучи, динаміка фінансових показників стадіону не є дуже позитивною. Якщо би стадіон був міський, я думаю, що він перебував би у кращій економічній ситуації і ми були б зацікавлені у більшій кількості івентів. Я думаю, що так воно з часом і буде”, – зокрема зазначив Андрій Садовий.

Зазначимо, під час голосування, 16 березня, за звернення на сесії ЛОР, питання не підтримали депутати фракцій “Слуга народу” та “Голос”. Також депутати від “Самопомочі” дали лише 2 голоси з 9.

Нагадаємо, раніше депутати Львівської обласної ради підтримали звернення до Кабінету міністрів України та Міністерства молоді та спорту України щодо присвоєння Арені Львів імені Степана Бандери.

Коментарі