17:47
06.04.2021

На Львівщині продадуть на аукціоні гірськолижний курорт “Буковиця”

Площа земельної ділянки спортивно-відпочинкового комплексу становить понад 10 га

На Львівщині продадуть “із молотка” гірськолижний курорт “Буковиця”. Стартова ціна спортивно-відпочинкового комплексу становить понад 166,5 млн гривень. Об’єкт виставлено на аукціон на електронному майданчику Prozorro.Продажі.

Про це пишуть Львівські новини з посиланням на Еспресо.Захід.

Зазначається, що мова йде про продаж готельного комплексу разом з готелем , кафе, санвузлами та новим прокатом для обслуговування туристичних груп. Площа земельної ділянки спортивно-відпочинкового комплексу становить понад 10 га.

Готель, площею 2 тис. кв. м., містить 18 номерів класу стандарт та власний паркінг на 600 автомобілів.

Також в комплекс входить медпункт та дитяча школа спортсменів площею 130 кв. м., власна система водопостачання та засніження трас, озеро на 10 тис. м. куб, два витяги бугельного типу та витяг 4-ох місний крісельного типу, а також 2 од.спецтехніки (ратраки) для облаштування трас.

Крім того, у комплексі відведено, затверджено ряд проєктів на будівництво об’єктів інфраструктури.

“Відведено 15 га землі для розвитку інфраструктури курорту та розроблено проєкт для будівництва парку розваг цілорічного формату. ( Орієнтовна інвестиція $4 млн.). Розроблено та затверджено держекспертизу проєкту будівництва дороги з пішохідними та велосипедними доріжками, системою освітлення.( 56 млн. гр)”, – йдеться в описі до аукціону.

Також читайте:

 

Коментарі