14:51
02.02.2021

На Львівщині ветеран війни відкрив дві перепелині ферми

Свою справу чоловік називає не лише бізнесом, а й своєрідною реабілітацією, яка допомагає йому забути пережите жахіття війни. 

У Львівській області ветеран АТО відкрив свою справу — перепелині ферми. Назар Фомін вирощує тисячі перепілок і успішно продає не лише у себе в області, а й в Україні. 

Про це повідомляє на своєму сайті tsn.ua, пишуть “Львівські новини”.

Зазначається, що львів’янин Назар Фомін разом із 72-ю бригадою воював у 2015 році на Донбасі.

Сьогодні у ветерана є дві перепелині ферми. Одна — під Бродами і спрямована на “видобуток” дієтичного м’яса. Інша — у Стрийському районі, де він збирає перепелині яйця.

Чоловік каже, що бізнес нелегкий, спочатку довелося вкласти своїх заощаджень і тільки згодом почати продавати свою продукцію на базарах. Але зрозумів, що хаотична торгівля — нерентабельна.

“Я вже розумів, що мені краще укладати договори з магазинами, ніж на ринку продавати, бо на ринку завжди дуже низька ціна і заробляє перекупник, а не ти”,— говорить Назар.

Із часом робочих місць на його господарці більшало, а Назар зміг зосередитись на адмініструванні бізнесу. Керівником ферми став його знайомий Олександр. Він не лише керує, а й доглядає за птицею, закладає в інкубатор і стежить за якістю кормів.

Сьогодні чоловік розраховує розширити власну справу. Перечитав низку книжок про чужий досвід і поволі виправляв свої помилки.

Свою справу чоловік називає не лише бізнесом, а й своєрідною реабілітацією, яка допомагає йому забути пережите жахіття війни.

Коментарі