09:40
19.10.2021

Поліція затримала 55-річного львів’янина, який вбив свого товариша

Зловмисника раніше притягували до кримінальної відповідальності

15 жовтня у поліцію надійшло повідомлення від львів’янки про те, що її 53-річний брат тривалий час не виходить на зв’язок та не відповідає на телефонні дзвінки. Зайшовши у квартиру чоловіка, правоохоронці в одній з кімнат виявили мертвим господаря. Причиною смерті чоловіка стали ножові рани, зокрема, в ділянці грудей.

Про це повідомляє офіційний портал Національної поліції Львівської області, пишуть “Львівські новини”.

Як встановили співробітники Львівського районного управління поліції №2, зловмисник, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, сім разів вдарив ножем свого знайомого під час конфлікту, спричинивши йому смертельні поранення, після чого втік.

За фактом слідчі Львівського районного управління поліції №2 відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Під час досудового розслідування встановили, що до вчинення вбивства причетний знайомий загиблого – 55-річний львів’янин, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

11 жовтня близько десятої години вечора між чоловіками виник конфлікт, під час якого зловмисник сім разів вдарив свою жертву ножем, спричинивши смертельні поранення, після чого втік.

Також правоохоронці за допомогою водолазів розшукали знаряддя вбивства – ніж, який зловмисник викинув у став на вулиці Кульпарківській у Львові.

Фото: Нацполіція Львівської області

Слідчі Львівського районного управління поліції №2 повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, вчора, 18 вересня, суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою.

Досудове розслідування триває

Читачам також цікаво:

 

 

Коментарі