19:41
02.02.2021

У Польщі п’яний український водій втікав від поліції. Як все закінчилось?

30-річний чоловік заїхав у будинок, після чого його рятували

Нещодавно в польському місті Нова Суль трапився дорожній інцидент за участі українця та патрульної поліції. 30-річний водій намагався втекти від поліцейських і заїхав у будинок. Згодом з’ясували – чоловік був п’яним.

Про це пишуть “Львівські новини”, посилаючись на видання “Форпост”.

Аварія сталась після опівночі на вул. Пілсудського. Поліцейські помітили авто, водій якого швидко розігнався, побачивши їх машину: правоохоронці ввімкнули світлові та звукові сигнали, щоб провести дорожню перевірку.

Водій їхав занадто швидко, не дотримувався правил дорожнього руху. Згодом автомобіль SEAT вилетів з дороги, пошкодивши знак та два світлофори. Тоді на повній швидкості в’їхав у житловий будинок. Ніхто з мешканців будівлі не постраждав.

Автомобіль був настільки пошкоджений, що водій не міг з нього вийти. Поліцейські надали йому першу допомогу.

“Чоловік був у свідомості, але офіцери відчули від нього сильний алкогольний запах”, – повідомила Рената Домбрович-Козловська, прессекретарка Новосольської поліції.

Правопорушником виявився п’яний 30-річний громадянин України. Його відправили до лікарні. Чоловіка притягуватимуть до кримінальної відповідальності за те, що він не зупинився на вимогу поліції, за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння та численні правопорушення, зокрема створював небезпеку дорожнього руху.

Коментарі